U bent onmisbaar!

Niet alleen de aanstaande moeder kan stress ervaren tijdens de zwangerschap. Ook voor u als partner kan de zwangerschap, de bevalling of het aanstaande ouderschap spannend zijn. Bovendien kunt u een belangrijke rol spelen bij de stressvermindering van de (aanstaande) moeder. Op die manier kunt u dus positief bijdragen aan het verloop van de zwangerschap, de geboorte en de latere ontwikkeling van uw kind. Partners zijn daarom in dit onderzoek net zo belangrijk als de zwangere vrouw zelf. Om die reden wordt gevraagd om u als duo aan te melden voor dit onderzoek. 

Niet de ouder maar wel bij de bevalling?

Als u niet de ouder van het kind bent, maar bijvoorbeeld een vertrouwenspersoon, vriendin of familielid en bij de bevalling aanwezig bent, kunt u in plaats van de ouder van het kind deelnemen. Want ook als bevallingspartner kunt u helpen bij het verminderen van de stress van de aanstaande moeder. Bovendien is deze periode ook voor u spannend!

Kijk gerust rond op de rest van de site, de informatie is ook voor u bedoeld.

 

 

This research is supported by Philips and Technology Foundation STW, Nationaal Initiatief Hersenen en Cognitie NIHC under the Partnership programme Healthy Lifestyle Solutions.
Deze website gebruikt Cookies,
klik hier om er meer over te lezen!