Deelname aan het onderzoek

  • In de cursus waar u aan mee doet in dit onderzoek wordt uitgebreide informatie gegeven over de zwangerschap, de bevalling en de periode erna. De cursus is informatief en kan bijdragen aan het verminderen van uw stressniveau.
  • Deelname aan de zwangerschapscursus is voor u kosteloos.
  • U ontvangt na iedere meting van uw lichamelijke stressignalen een cadeaubon t.w.v. €7,50 (omdat er 2 metingen zijn, ontvangt u per koppel tweemaal een cadeaubon).
  • U ontvangt een tegemoetkoming in de reiskosten die u maakt voor de onderzoeksmetingen*
  • U draagt bij aan het vergroten van kennis over de effecten van stress op de ontwikkeling van het kind en over het voorkomen daarvan.
  • Voor de toekomst kan het onderzoek bovendien nuttige informatie opleveren over ontspanningsmethodes tijdens de zwangerschap.

* i.v.m. de tegemoedkoming in reiskosten willen we u vragen een uitdraai te maken van uw OV-chipkaart transactie. Dit is ook mogelijk voor anonieme OV-chipkaarten. Klik hier voor meer informatie.
Let op: om een transactieoverzicht te maken is het noodzakelijk dat u uw kaart van tevoren aanmeld op de website. Alleen reizen die gemaakt zijn na aanmelding kunnen in een overzicht opgenomen worden.  

Vrijwilligheid en privacy

U kunt op elk moment besluiten niet meer mee te doen met het onderzoek, ook als u al deelneemt. U hoeft hier geen reden voor op te geven. Uw gegevens worden vertrouwelijk en volledig anoniem behandeld. De onderzoeksgegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

This research is supported by Philips and Technology Foundation STW, Nationaal Initiatief Hersenen en Cognitie NIHC under the Partnership programme Healthy Lifestyle Solutions.
Deze website gebruikt Cookies,
klik hier om er meer over te lezen!